De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames HALLE organiseren duurzaam eetfestijn

C21

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames HALLE organiseren duurzaam eetfestijn

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle VZW organiseren naar jaarlijkse gewoonte, tijdens de start van het nieuwe carnavalsseizoen, namelijk het weekend van 11, 12 en 13 november hun ‘21ste Stoempkermis’. Zoals vorige jaren gebruikt de Orde zoveel mogelijk regionale producten vanuit het Pajottenland (waarvan enkele zelfs cultureel erfgoed zijn), bijvoorbeeld het vers hoevevlees, streekbieren, streekbord, Halse Koffie, Duivelsworst en smout (pure nostalgie!).

Voor het eerst werkt de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames ook met zoveel mogelijk Faire-Trade producten. De gerechten zijn op en top Brabants, hierbij wil de Vereniging zich verder inzetten met al haar leden voor een duurzame toekomst.

Op zaterdag en zondag kan je terecht vanaf 12 uur en maandag vanaf 17 uur. Je kan genieten van de Hofpraline bij het streekbord of een lekker glaasje Hofwijn zowel te verkrijgen in rood, wit als rosé. De Stoempkermis heeft plaats in Sportcafetaria de Bres, Monseigneur Senciestraat 13, 1500 Halle. Meeneemgerechten kunnen telefonisch besteld worden op 0475 37 13 94, meer info:  www.hofmaarschalken.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief