Brander, nieuwe koffiebranderij, kantine en conceptstore in HALLE

C21

Brander, nieuwe koffiebranderij, kantine en conceptstore in HALLE

Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / Veerle en Lowie, de eigenaars zijn gepassioneerd door koffie
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto / De shop op de eerste verdieping
Editiepajot_halle
Ingezonden foto / De shop op de eerste verdieping
Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / Zin in een ontbijt of van een gezonde lunch?
 
Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / De gezellige koffiebar
 

Genieten van versgebrande koffie of overheerlijke thee, van een uitgebreid ontbijt of van een gezonde lunch doe je voortaan bij Brander. De koffiebranderij, kantine en conceptstore is de nieuwe hotspot van Halle.

Deze zaak op de Grote Markt,  pal in het historische stadscentrum, naast de basiliek is in de eerste plaats een koffie-belevingsplek. Lowie en Veerle, de eigenaars zijn gepassioneerd door koffie en willen die passie uitdragen. Een open micro-roastery vormt het hart van de zaak. De beste handgeplukte groene bonen worden aangekocht bij kleine boeren die op duurzame wijze koffie produceren. De bonen worden ter plekke licht gebrand zodat het bijzondere smaakprofiel van de bonen optimaal tot  recht komt. De koffie wordt er wekelijks vers gebrand

In de kantine kan de koffie geproefd kan worden. In de gezellige, eco-vriendelijke bar kan je even stil zitten om te  genieten van de vers gebrande koffie. Barista's delen er hun kennis en begeleiden je door het aanbod. Je kan er ook proeven van huisgemaakt gebak, homemade limonades en bijzondere thees en infusies. 's Ochtends wordt er vers ontbijt geserveerd (proef zeker eens van de homemade yoghurt met brander-granola!) en 's middags kan je er terecht voor een lichte lunch.

Breng voor of na je koffie een bezoekje aan de concept store op de eerste verdieping, vol met tijdloze, leuke objecten en hebbedingen. Je vindt er heel wat design, planten, kledij, delicatessen, servies, interieuraccessoires, verzorgingsproducten en grappige curiosa. Stuk voor stuk items die je hart sneller doen slaan. Je kan er bovendien binnenkijken in de open keuken en je ziet hoe alles ter plekke met veel zorg en liefde wordt bereid.

Gewoon even binnenspringen op zoek naar vers gebrande koffie, een bezoekje aan de koffiebar of aan de concept store? Of alles samen? Jij kiest! Een ding is zeker: Brander is een gezellige plek, waar iedereen zich snel thuis voelt.

Openingsuren:

Zondag, maandag en dinsdag: gesloten

Van woensdag tot vrijdag: 8u - 18u

Zaterdag: 9u - 18u

Meer info: Tel 02 305 94 70 en https://www.branderhalle.be/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef + ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 jan 2022
Marc Sluys | 16 jan 2022

archief