HALLE - Volharding met kerstkomedie

C21

HALLE - Volharding met kerstkomedie

Volharding
Ingezonden foto
 

 Kt Volharding speelt op 8 en 9, en 15 en 16 december de kerstkomedie ‘de kerstman is een smeerlapke’, een bewerking van ‘Le Pere Noël est une Ordure’ van Groep “Splendid” in een regie van Joeri Zelck.

Deze toneelopvoeringen gaan allemaal door in CC ’t Vondel in Halle. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, in voorverkoop bij Tea-Room La Dragée, het Toerismekantoor van Halle, of via VOLHARDING.org.

Thérèse en Pierre zijn twee goedhartige zielen die volledig belangeloos eenzame mensen te woord willen staan via een hulplijn. ‘Vertrouwen, Vriendschap, Volharding’ heeft als enige doel om de muur van stilte te doorbreken door te luisteren naar de wanhopigen onder ons. De enige gouden regel is dat mensen enkel op afstand mogen geholpen worden, de ‘telefooncentrale’ in de kelder van een sociaal woonblok is dus verboden terrein. Op kerstavond wordt deze regel meteen overtreden wanneer Katia, een eenzame travestiet, Pierre aan de lijn krijgt, hem meteen ziet zitten en zichzelf uitnodigt.

Ook Josette, nichtje van Thérèse, komt er al snel schuilen voor haar tirannieke en opvliegende vriend, Felix. Dan is er nog Rhadam Preskovich, een Russische/Oekraïense bewoner van de sociale woonblok, die de aanwezigen geregeld komt voorzien van specialiteiten uit zijn land. De hele avond ontaardt in een catastrofe waar het soms nog moeilijk wordt om de bellers nog te voorzien van hun noden…

Spelen mee: Valerie De Bel, Jobina Houthuys, Ward Ceyssens, Wim Verdeyen, Ewald Bundervoet, Jacky Maes, Andre Herremans en Astrid Houthuys

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief