HALLE - Spactakulo in de paterskerk

HALLE - Spactakulo in de paterskerk

Paterskerk
Foto Emile Devogeleer
 

 Dit jaar slagen Toernee Mondi’alle en Spectakulo de handen in elkaar om de oude Paterskerk te voorzien van de nodige Spectakulo vibes. Verwacht een geweldige sfeer op een uiterst unieke locatie, lekkere drankjes, enkele kunstinstallaties, overdag het hippe Marché Bazaar en dit alles natuurlijk met een geweldige streep muziek!

Overdag vanaf 14u kan je in de Paterskerk gezellig vertoeven op Marché Bazaar. Een hippe markt met onder andere spulletjes van Studio+Bonjour, Televil, Circo Inferno en nog vele andere.

Men  kan er standjes vinden met hippe tweedehands kledij, maar ook zelf gemaakte keramiek, vinyl, huisraad, ... en zelfs de gekende Pand1500 meubels kan men er reserveren.

Voor deze unieke gelegenheid bouwt Walter Kiszka een interactieve licht installatie, geheel ontworpen van gerecupereerde materialen en voorziet hij samen met collega Johan Verhoeven van Inocybe een toonmoment met hun modulaire synthesizer. Alsook kan men het schilderwerk van Monja van Viva Pintura aan het werk zien in de kerk.

Na het ontdekken van enkele leuke spulletjes kan men er ook terecht voor een fris drankje. Geserveerd in een zelfgemaakte toog van gerecupereerd materiaal in ware Pand1500 stijl. Naast frisdrank kan men er ook een reeks van Oxfam producten bestellen en natuurlijk ook een goed glas Toernee drinken!

Muziekgewijs gaan ze helemaal mee in de programmatie van Toernee Mondi’alle, weliswaar met een vleugje Spectakulo. Vanaf 14h kan men er de Marché Bazaar residents Laht Collective, Saminho en guest For The Record aan het werk horen. Om 20u komt de Luikse groep Sweet Billie met de overgang naar het avond gedeelte. Nadien zijn er optredens van Dhazed - die geselecteerd is voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en Johnny Den Artiest, aangevuld met DJ sets van Redtown en onze creatieve duizendpoot en resident DJ LSC.

Om 1u vervoegen ze iedereen in cc ‘t Vondel, voor wat beloofd een stevige afterparty te worden!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2017
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Olaf Feldberg | 12 okt 2018
Marc Sluys | 10 okt 2018

archief