HALLE _ Sint-Martinusfanfare gaat naar Hollywood

C21

HALLE _ Sint-Martinusfanfare gaat naar Hollywood

Hollywood
Ingezonden foto
 

 De Halse Sint-Martinusfanfare gaat op zaterdag 25 november  naar Hollywood. Zoals de titel van het concert doet vermoeden, wordt het publiek naar een filmset gevoerd.

Na verschillende omzwervingen op al dan niet exotische locaties, komt de Sint-Martinusfanfare uit Halle deze maal in Hollywood terecht, de wereldberoemde filmwijk van de bruisende stad Los Angeles, vol gitter and glamour.

De vernieuwde jeugdopleiding bijt de spits af op het concert met haar samenspelklas. De jeugd niet verscholen in de buik van het orkest, maar zélf in de spotlights!

Het fanfareorkest, onder leiding van dirigent Dominic Reynders, heeft er voor dit filmconcert voor geopteerd om niet enkel de platgetreden paden van grote filmklassiekers te bewandelen, maar is op zoek gegaan naar pareltjes van filmmuziek, die misschien iets minder gekend zijn, maar die des te meer duidelijk maken hoe rijk en gevarieerd de hedendaagse filmmuziek wel is. De gepaste beelden mogen hierbij uiteraard niet ontbreken!

Het concert gaat door op zaterdag 25 november 2017 om 20u in cc 't Vondel. Gastheer is Mark Demesmaeker. Kaartjes in voorverkoop kosten €12 en zijn te verkrijgen bij de muzikanten, Kaffé De Sleutel en via sintmartinusfanfare@hotmail.com . Aan de kassa betaal je €14.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2017
Felix Merckx
iNGEZONDEN FOTO
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief