HALLE - Lindegroen Feest met artisanale markt, De Babbelboom (Eric Baranyanka) en een dansavond met La Folie Jolie

HALLE - Lindegroen Feest met artisanale markt, De Babbelboom (Eric Baranyanka) en een dansavond met La Folie Jolie

Linde_1
Ingezonden foto's
 
Linde_2
 
Linde_3
 

 Vrijdag 24 en zaterdag 25 november bruist het Lindegroen in Buizingen weer van het leven met de derde editie van ‘Lindegroen Feest’. De vrienden van het  Lindegroen organiseren dan een artisanale markt, een verhalennamiddag  ‘de Babbelboom’ met Eric baranyanka en sluiten het WE af met Lindegroen Danst en het optreden van de hipste Coverband, La Folie Jolie.

Vrijdag is iedereen welkom van 19u tot 23u op de Artisanale Markt. Creatievelingen uit Halle en omstreken stellen eigen werk ten toon en te koop. Demo keramiek, juwelen, bedrukte kinderkleding, hamburgers met biologische groenten, houten speelgoed, kerst-en wenskaarten, werkstukjes van vluchtelingen uit kamp Lesbos. Dit is maar een greep van wat men kan ontdekken op deze artisanale markt.

Misschien de ideale plek voor je eerste kerstcadeautjes. Men kan er ook genieten van een hapje en een drankje. De inkom is gratis.

Zaterdag 25 november van 15u tot 17u is Eric Baranyanka met enkele groepsleden aan de beurt. Hij brengt enkele verhalen onder zijn ‘Babbelboom’ in het Lindegroen.  De Babbelboom is een boom waaronder de afrikanen gingen schuilen voor de hitte.

Onder deze boom werd recht gesproken, problemen opgelost, muziek gemaakt en eeuwen oude verhalen werden er verteld.

Eric vertelt en zingt in het Lindegroen onder zijn eigen Babbelboom het verhaal van Mapezi, het melaatse meisje (een traditioneel verhaal uit Zimbabwe) en het muzikale verhaal van de honingzoekers.

Het is de eerste keer dat Eric de Babbelboom in Halle volledig brengt.  Eric is een creatieve duizendpoot en een geboren verteller.

Het spektakel is gericht naar kinderen van 4 jaar tot 12 jaar, maar ook volwassenen kunnen er van genieten. Inkom 4€.

 

Zaterdag 25 bovember om 20 uur wordt afgesloten met Lindegroen Danst. De covergoep La Folie Jolie is met hun ‘Goldrush Tour’ klaar om Vlaanderen te veroveren. De ultiemste hits van vroeger en nu in een wervelende show.

De optredens van showcoverband La Folie Jolie laten niemand onbewogen. In een 2 uur durende show brengt La Folie Jolie zovéél aanstekelijke hits & klassiekers dat je amper de tijd hebt om de dansvloer te verlaten: the show must go on! DJ Johnson ’n Johnson zorgt dat de danspartij doorgaat.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.hetlindegroen.be , den Herberg en op Facebook.

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 22 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Olaf Feldberg | 20 okt 2018
Sam Herremans | 18 okt 2018
Devogeleer Emile | 18 okt 2018
Olaf Feldberg | 17 okt 2018

archief