De vroedvrouwen van het AZ Sint-Maria ziekenhuis te HALLE doen mee aan de warmste week

C21

De vroedvrouwen van het AZ Sint-Maria ziekenhuis te HALLE doen mee aan de warmste week

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

De vroedvrouwen van het AZ Sint-Maria ziekenhuis te Halle hebben een heuse actie opgestart ten voordele van de warmste week van Music For Life. Onder de naam ‘Midwives for life’ verkopen ze zelfgemaakte trendy rugzakjes, pipi-tipi’s en slabbetjes aan democratische prijzen. Je kan hen ook steunen door het kopen van een gebakje of ander lekkers op hun bakdagen.

Je kan hen vinden op vrijdag 8 december van 13 tot 16 uur aan het onthaal van het ziekenhuis. De zelfgemaakte creaties kan je kopen op de materniteit of via de facebookpagina ‘midwives for life’. De vroedvrouwen zullen ook aanwezig zijn op de kerstmarkt aan eetcafé d’akte in Lennik op vrijdag 15 december en zaterdag 16 december.

De vroedvrouwen willen via deze weg de Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen (VVOC) steunen.  VVOC ondersteunt ouders van couveusekinderen, behartigt hun belangen op overheidsniveau, verspreidt informatie en organiseert studiedagen. De organisatie ligt de vroedvrouwen nauw aan het hart omdat ze zelf ook dagdagelijks zorg dragen voor couveusekindjes en hun ouders. De vroedvrouwen hopen zo een mooie bijdrage te kunnen leveren tijdens de warmste week van Music For Life.

Je kan hun volgen op hun facebookpagina: https://www.facebook.com/Midwives-for-life-700324203499800/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief