FP HALLE-GOOIK haalt zwaar uit op het veld van Moeskroen

FP HALLE-GOOIK haalt zwaar uit op het veld van Moeskroen

Fp_halle_gooik
EP

 FP Halle-Gooik trok 1 week na de Champions League naar het nummer 5 Moeskroen. Moeskroen verloor nog maar 2x dit seizoen en was zeker in eigen huis een te duchten tegenstander. Dujacquier is uiteraard nog steeds uit, De Bail ligt nog in de plaaster & Fernandao is pas op 1 januari speelgerechtigd. Leo werd klaargestoomd door de medische staf na zijn blessure. Halle – Gooik won met 0 – 8 cijfers

Halle-Gooik begon heel geconcentreerd, na 1 minuut trapt Leitao al een corner tegen de netten. Nog een minuut later is het Gonzalo die de bal afsnoept van de verdediging en niet twijfelt met de 0-2. Bissoni zorgt voor 0-3 op alweer een corner en wanneer Moeskroen in foutenlast komt is het Gonzalo die de 10 meter tegen de touwen trapt. Tussendoor maakte Xuxa elke tegenkans ongedaan waardoor we met 0-4 kunnen gaan rusten.

In de tweede helft beslist Moeskroen de schade te beperken, het speelde een hele tweede helft met vliegende doelman om de bal te monopoliseren. Halle-Gooik liet geen gaatje maar greep elk mistasten van de thuisploeg aan om de score op te drijven. Grello dirigeerde als vanouds en presenteerde Gonzalo de 0-5. Bissoni ontfutselde de bal en met een lange lob werd het 0-6. Dirigent Grello puntte zelf de 0-7 tegen de cijfers en wanneer Moeskroen het nogmaals met vliegende doelman probeert trapt hij in een tijd over alles en iedereen de 0-8 tegen de touwen.

FP Halle-Gooik speelt zo een foutloze wedstrijd na het Europese avontuur en ontvangt volgende week FT Antwerpen in de topper van de speeldag. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2017
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Olaf Feldberg | 12 okt 2018
Marc Sluys | 10 okt 2018

archief