FP HALLE-GOOIK haalt zwaar uit op het veld van Moeskroen

Fp_halle_gooik
EP

FP Halle-Gooik trok 1 week na de Champions League naar het nummer 5 Moeskroen. Moeskroen verloor nog maar 2x dit seizoen en was zeker in eigen huis een te duchten tegenstander. Dujacquier is uiteraard nog steeds uit, De Bail ligt nog in de plaaster & Fernandao is pas op 1 januari speelgerechtigd. Leo werd klaargestoomd door de medische staf na zijn blessure. Halle – Gooik won met 0 – 8 cijfers

Halle-Gooik begon heel geconcentreerd, na 1 minuut trapt Leitao al een corner tegen de netten. Nog een minuut later is het Gonzalo die de bal afsnoept van de verdediging en niet twijfelt met de 0-2. Bissoni zorgt voor 0-3 op alweer een corner en wanneer Moeskroen in foutenlast komt is het Gonzalo die de 10 meter tegen de touwen trapt. Tussendoor maakte Xuxa elke tegenkans ongedaan waardoor we met 0-4 kunnen gaan rusten.

In de tweede helft beslist Moeskroen de schade te beperken, het speelde een hele tweede helft met vliegende doelman om de bal te monopoliseren. Halle-Gooik liet geen gaatje maar greep elk mistasten van de thuisploeg aan om de score op te drijven. Grello dirigeerde als vanouds en presenteerde Gonzalo de 0-5. Bissoni ontfutselde de bal en met een lange lob werd het 0-6. Dirigent Grello puntte zelf de 0-7 tegen de cijfers en wanneer Moeskroen het nogmaals met vliegende doelman probeert trapt hij in een tijd over alles en iedereen de 0-8 tegen de touwen.

FP Halle-Gooik speelt zo een foutloze wedstrijd na het Europese avontuur en ontvangt volgende week FT Antwerpen in de topper van de speeldag.