HALLE – VZW Kerstevents tevreden met een geslaagde eerste kerstmarkt in Lembeek.

HALLE – VZW Kerstevents tevreden met een geslaagde eerste kerstmarkt in Lembeek.

Kerst_1
Foto's Emile devogeleer
 
Kerst_2
Kerst3
Kerst_4
 
Kert_5
Kerst_6
Kerst_7
 

  Rond de toren van de Sint-Veroonskerk werd op het Claesplein en het Stevens De Waelplein in Lembeek voor het eerst een Kerstmarkt opgericht. Deze eerste Kerstmarkt werd er ingericht door de VZW Kerstevents, Stad Halle en Stadsradio Halle.

Dat het kleine centrum rond de kerktoren zich heel goed schikt voor dergelijke activiteit zoals een Kerstmarkt werd al vanaf vrijdagavond bewezen door de talrijk opgekomen massa.

Zaterdag was het niet anders en trotseerden een 50 tal deelnemers de vrieskou om er deel te nemen aan de eerste ‘Santa Run en wandelzoektocht’ georganiseerd door HKV D ’Afzakkers.

Andere verenigingen hielden het bij een standje met sterke, warme drank, of hapjes. Ook Halse kermislegende Polle Severs, net 77 jaar geworden was van de partij met zijn bekende kindermolen en voor de Kerstmarkt met een chalet met jeneverkes en warme drankjes, uitgebaat door de dochter en kleindochter, opvolging verzekerd op de kermissen in Halle.

De vrienden van de VZW Kerstevents noteren nu al 7 december, 8 december en 9 december 2018 in hun agenda voor de volgende editie van deze gezellige Kerstmarkt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jan 2021
Sam Herremans | 11 jan 2021

archief