SINT-PIETERS-LEEUW - 40 jaar onthaalouders

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - 40 jaar onthaalouders

Onthaalouders_1
Ingezonden foto's
 
Onthaalouders_2
 

 In 1977 startte in Sint-Pieters-Leeuw  de gemeentelijke dienst voor Onthaalouders. Een tiental onthaalmoeders gingen aan de slag en zorgden dagelijks voor Leeuwse kindjes.  Vandaag, 40 jaar later, ontfermen nog steeds 13 onthaalouders zich over de allerkleinste Leeuwenaren. Zij werden hiervoor feestelijk in de bloemetjes gezet.

Schepen voor Kinderopvang, Bart Keymolen: “De laatste jaren investeerden we zwaar in bijkomende kinderopvang. Om het tekort aan opvangplaatsen te verkleinen, realiseerden we een nieuw gebouw om ter beschikking te stellen aan samenwerkende onthaalouders. We voorzien vanuit het bestuur ook extra financiële en logistieke steun voor onze onthaalouders. Het feit dat we dit jaar nog drie nieuwe onthaalouders mochten ontvangen, bewijst dat dit nog steeds een aantrekkelijk beroep kan zijn.”

Onthaalouder worden
Alle onthaalouders moeten zich aansluiten bij de gemeentelijke dienst voor Onthaalouders. Wat zijn de voorwaarden, wat is de vergoeding? Het staat  allemaal op ikwordonthaalouder.be.Moet je zwaar investeren? Neen, groter materiaal als bedjes, park, relax en eetstoelen worden gratis ter beschikking gesteld.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief