HALLE – Opening Carrefour Express Elisa-Park

HALLE – Opening Carrefour Express Elisa-Park

Gb_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Gb_2
Gb_3
Gb_4
 
Gb_5
 

Een nieuwe Carrefour Express heeft zijn deuren geopend aan het Dynastieplein te Halle. Vandaag werd de opening feestelijk gevierd in aanwezigheid van Burgemeester Dirk Pieters. De winkel is gelegen aan het vernieuwde Dynastieplein op Sint Rochus en maakt deel uit van hetstadsvernieuwingsproject Elisa-Park.

“Als gerant van deze nieuwe Carrefour Express sta ik graag met de glimlach dicht bij mijn klanten, onze winkel  is open 7/7 en biedt alle bewoners van Elisa-Park en Sint Rochus de mogelijkheid om 7 dagen op 7 hun dagdagelijkse inkopen te kunnen doen. Wij hebben echt een uitgebreid gamma en je kan bij ons genieten van de vele Carrefour voordelen.” aldus Christophe Demir Carrefour Express.

Elisa-Park is een succesvolle ontwikkeling met standingvolle gebouwen welke vlot hun koper of huurder vinden. Het is een referentie van kwaliteit binnen Halle en geeft een extra uitstraling aan de vernieuwde Sint Rochuswijk.

“ Door zijn centrale ligging en vlotte bereikbaarheid zowel met de wagen als het openbaar vervoer beantwoordt Elisa-Park volledig aan de grote vraag naar kwalitatief wonen in Halle. Het is een bewuste keuze geweest om naast de appartementen en assistentiewoningen een Carrefour Express te integreren in het totaalconcept van Elisa-Park.Alles vlakbij – Rustig in stijl – Ruimtelijk groen is echt onze visie.” Emily Dieusaert van het stadsvernieuwingsproject Elisa-Park.

 Op de website www.elisa-park.be    en op de facebookpagina kan je trouwens meer informatie vinden over dit prachtig woonproject. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Devogeleer Emile | 12 okt 2018
Olaf Feldberg | 12 okt 2018
Marc Sluys | 10 okt 2018

archief