Babycenter HALLE start vanaf vandaag met een totaal nieuw concept

Babycenter HALLE start vanaf vandaag met een totaal nieuw concept

Editiepajot_halle_verdoodt_foto_1_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / De nieuwe 'Babycenter'
 
Editiepajot_halle_verdoodt_foto_2_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / Leuke decoratie voor de kinderkamer
Editiepajot_halle_verdoodt_foto_3_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / Pop-up hoekje van creatieve streekgenoten
Editiepajot_halle_verdoodt_foto_4_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / Babycenter
 
Editiepajot_halle_verdoodt_foto_5_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / Babycenter
 
Editiepajot_halle_verdoodt_foto_6_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef / Babycenter
 

Babycenter Halle met meer dan 100 verschillende merken, in de Basiliekstraat 29 in Halle, zorgt voor vernieuwing en brengt een totaal nieuw concept uit. Al 4 generaties, 105 jaar lang, zijn zij een begrip in de stad Halle. Vrijdag 8 december was het VIP shop-party en zaterdag 9 december is het opendeurdag.

Vanaf nu kan je bij Babycenter Halle een toataalservice verwachten, ze behangen, schilderen, geven interieuradvies, restylen de kinderkamer,... plus leveren ze gratis. Er wordt tijd gemaakt om de geboortelijst te bespreken en ze garanderen dat alle gevraagde artikels binnen zijn. Moest dit niet lukken, krijgt de klant het artikel GRATIS. Op dinsdag is de winkel enkel open op afspraak voor een 1 op 1 benadering, de klant krijgt al de aandacht voor hem alleen. Ze zijn ook bereikbaar dag en nacht, het gsm-nummer is wel enkel en alleen voor klanten met een geboortelijst. 

Ze stellen vanaf nu ook 2 buggy's ter beschikking, de klant moet zijn maxi cosi of kinderwagen niet uithalen om snel een bezoekje te brengen. Ze lenen de buggy's ook 'gratis' uit om bij de collega handelaars te gaan winkelen in 't stad. 

Er is vanaf nu ook een borstvoedingshoekje of papfles-hoekje, een speelhoekje (kindjes mogen het speelgoed uittesten), leuke workshops aan de grote tafel: zelf doopsuiker maken of samen met het wit-gele kruis worden bijvoorbeeld borstvoedingslesjes gegeven,.. Het wordt een ontmoetingsplaats voor jonge mama's.

Christine,  super-enthousiaste zaakvoerder: “105 jaar, zo lang bestaan we al! Tijd voor een 'nieuw concept'. Onze zwakke en sterke punten hebben we op een rijtje gezet. We zijn klaar voor een nieuwe dimensie. Ben je benieuwd ? Spring zeker eens binnen, met veel plezier nodigen we jullie uit om de vernieuwde winkel te bewonderen.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2017
e
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Elsie De Greef | 09 dec 2018

archief