Fifty-One Club HALLE had wat te vieren in de Oude Post van HALLE

C21

Fifty-One Club HALLE had wat te vieren in de Oude Post van HALLE

Fift_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Fifty_2
 

 In het kader van de 51ste verjaardag van Fifty-One International, hun overkoepelende organisatie, heeft de Halse club hun spaarpot helemaal leeggemaakt. In het totaal werd er  25.000 EUR uitgedeeld.

Fifty-One International had het 51ste verjaardagsfeest in het licht gesteld van de rechten van het kind. De Halse club heeft dit vertaald naar kinderen en armoede en  dit als thema genomen voor 2017 voor hun Dienst aan de Gemeenschap.

Verschillende organisaties werden aangeschreven en de ingediende projecten werden geëvalueerd. Dagcentrum De Wip, Huize Terloo, Habbekrats, LadderOp,  T’ Pasrel, Revalidatie Centrum CAR, CAW  en Centrum Menswelzijn vielen in de prijzen. Buurtwerking ging echter met de grootste hap van het sponsorgeld lopen. Fifty-One Club Halle vond dat deze organisatie met hun uitgewerkte jeugdkampen, ondersteund door hun dagdagelijkse werking, het dichtst in de buurt kwam het gekozen thema.

Fufty-One Club Halle had ook sponsors uitgenodigd die advertenties plaatsen in de jaarlijkse sponsorbrochure. Zonder hun steun en de opbrengst van andere activiteiten had dit feestje niet kunnen doorgaan. 

De Halse Fifty-One Club  stond namelijk ook op de Dweilconcertendag met een champagnebar begin september, In oktober was er hun jaarlijkse kaasavond in het Onze-Lieve-Vrouwecentrum in Halle en momenteel loopt de traditionele champagne verkoop (meer info zie www.51Halle.com).

De verdeling van het geld: 500 € Pirouet: 1000 € Ladder op:=1000 € CAW;1250 € ’t Paserel; 1500 € Habbekrats: 2000 € Revalidatie centrum  CAR; 2000 € De Wip; 2000 € Huize Ter Loo: 3500 € Centrum Menswelzijn en 9000 € Buurtwerken

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2017
Emile Devogeleer
E
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief