HALLE - Iedereen zorgt voor iedereen in Zilverberk

C21

HALLE - Iedereen zorgt voor iedereen in Zilverberk

Zilverberk_1
Foto's Olaf
 
Zilverberk_2
 
Zilverberk_3
 

 De nieuwe actie van Zilverberk voor “De warmste week” is gestart. De leerlingen van de school toonden zich terug van hun sportieve kant. Ze maakten met zijn allen een wandeling waarbij de kinderen zich lieten sponsoren. Uiteindelijk haalden ze 8.950 euro op

Dit jaar koos Zilverberk voor drie goede doelen die hun  team nauw aan het hart liggen, nl. Kom op tegen kanker, MS liga en Berrefonds. Iedereen kon naar zijn kunnen een stukje bijdragen aan deze wandeltocht.

 Het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar vertrok ‘s middags voor wandeling van 7 km die vertrok  vanaf de school. De kinderen lieten zich hiervoor sponsoren met hun sponsorformulier.

Het 1ste en 2de leerjaar sloot op de Grote Markt van Halle waar ze met z’n allen het ingezamelde  bedrag bekend maakten. Dat was 8.950 euro.

Achteraf stapten iedereen terug naar school. De kleuters van de 2de en 3de kleuterklas vervoegden de groep aan het Stationsplein. Aan de schoolpoort werden de wandelaars opgewacht door de peuters en eerste kleuterklassers;

Het geheel werd afgesloten met een gezellige feestavond op de school.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2017
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief