HALLE - Openbare verkoop van afgeschreven goederen stad en OCMW

C21

HALLE - Openbare verkoop van afgeschreven goederen stad en OCMW

Halle
EP

 De stad Halle en het OCMW gaan over tot een openbare verkoop van afgeschreven goederen. Onder meer horloges, koelkasten, ladders, scooters, tuinbanken, tenten en zelfs een zoutstrooier staan in de weg en worden daarom verkocht. Wie een bod wil doen, kan dat tot maandag 29 januari.

Om de openbare verkoop vlot te laten verlopen, werden de goederen opgedeeld in verschillende loten. Een gedetailleerd overzicht van de loten vind je op www.halle.be

Interesse? Men kan de goederen vooraf bekijken in de loods aan de Claeskapel in de Sterrestraat (t.h.v. nummer 36) in Lembeek op maandag 15 januari 2018 van 9u tot 12 u en van 13u tot 15u.

 Geïnteresseerden kunnen onder gesloten omslag een bod doen op één of meerdere loten. Vermeld duidelijk het lotnummer en of het lot van de lijst van de stad Halle of van het OCMW komt. Tot slot vermeld je ook het bedrag dat je wil bieden en jouw volledig adres.

Bezorg jouw gesloten omslag ten laatste op maandag 29 januari 2018 aan de stad Halle met de  vermelding ‘Openbare verkoop, afgeschreven goederen’. Men kan deze afgeven aan de balie van het stadhuis of versturen naar Stad Halle, Oudstrijdersplein 18 in 1500 Halle.

De omslagen met de geboden bedragen worden geopend op dinsdag 30 januari 2018 om 10u. Een lot wordt verkocht aan de hoogste bieder. De definitieve toewijzing gebeurt door het college van burgemeester en schepenen.

Info: beleidsondersteuning | T 02 365 95 42 | aankoop@halle.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2017
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief