HALLE – Officiële opening ' Kinderdagverblijf Goudvinkje'

C21

HALLE – Officiële opening ' Kinderdagverblijf Goudvinkje'

Goud_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Goud_2
 
Goud_3
 
Goud_4
 

 Vanmorgen ging officieel het kinderdagverblijf Goudvinkje open in Halle, dit kinderdagverblijf is het eerste kinderdagverblijf in samenwerking met Woonpunt Zennevallei, OCMW Halle, Landelijke Kinderopvang en Stad HALLE, Het Goudvinkje biedt plaats aan 18 kindjes, en voor de opvang zorgen Julie en Vicky,

Voor dit Goudvinkje werd een oud hoekhuis volledig herbouwd, prachtige kamers boven, een stel nieuwe bedjes, op het gelijkvloers een nieuwe mooie leefruimte met praktische keuken, kindvriendelijke vloer en mooie aangelegde tuin.

“Het kan ook niet anders of gedreven stielmannen met inbegrip van de architect hebben hier hun beste beentje bijgestoken. Voor de verbouw- en bouwwerken waren dat de firma Elpers, vader en zoon Vierendeels voor een som van 198,305 euro. Aanleg elektriciteit, en verwarming door de firma Onckelinx 43,000 euro. Nieuwe ramen en deuren door de firma Luckx voor 26.992 euro.
Firma Stefaan Desmet zorgde voor het schrijnwerk en kasten 25.992 euro.
Schilderwerken door de firma Polmot voor 7.452 euro. De totale kostprijs met erelonen architect inbegrepen komen we op een totaal van 323.639 euro voor het ganse geheel van het kinderdagverblijf 'Goudvinkje', maar het mag zeker gezien worden”aldus Oscar Decoster Woonpunt Zennevallei.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief