HALLE - Volkse nieuwjaarsreceptie op Claesplein

C21

HALLE - Volkse nieuwjaarsreceptie op Claesplein

Spa_2
 
Spa_1
Foto's Olaf
 

De Lembeekse SP.A-schepenen Johan Servé en Peggy Massien, OCMW-raadsleden Valerie Hamelryck en Mathias Pierquin en de SP.A-bestuursleden Werner Devos en Arno Pirolo opnieuw een volkse nieuwjaarsreceptie op het Claesplein in Lembeek.

“Het werd een ongelooflijk succes” zegt Arno Pirolo van SP.A Lembeek. “Niet alleen omwille van de gezellige sfeer of de leuke muzikale omkadering, maar ook omdat we heel wat nieuwe mensen ontmoet én leren kennen hebben.”

“Alles bij elkaar kwamen zo’n 200 mensen ons steunen” vult schepen Johan Servé aan. “Dat is niet alleen meer dan bij de vorige edities, maar het geeft ook aan dat ons harde werk in het stadsbestuur gewaardeerd wordt door heel wat Hallenaren.”

Naast een boodschap van solidariteit en samenhorigheid, bracht de Lembeekse SP.A eveneens hulde aan hun onlangs overleden erevoorzitter André Vanderkluysen. “André was niet alleen een monument binnen de socialistische beweging, maar vooral ook een echte volksmens die voor iedereen klaarstond” stelt schepen Peggy Massien. “Wij vonden het dan ook een goed idee om hem te eren met een prachtig muzikaal optreden van de lokale band Basement Noises, simpelweg omdat hij erkenning verdient voor het harde werk dat hij in zijn politieke loopbaan verricht heeft.”

SP.A Lembeek is zeer tevreden over het verloop van de nieuwjaarsreceptie en hoopt dan ook deze activiteit volgend jaar opnieuw te organiseren. “Het smaakt naar meer!” stelt een tevreden Arno Pirolo.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2018
Olaf Feldberg
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief