HALLE – Lekkere soep eten ten voordele van kankerpatiënten.

HALLE – Lekkere soep eten ten voordele van kankerpatiënten.

Soep
 

  Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 kan men in Halle terecht om een lekkere tas soep of gebak te degusteren ten voordele van de vzw “Houvast AZ Maria Halle”. Het idee komt van vier vriendinnen, Veerle, Mariska, Leen en Ann, die tijdens een koffie drink besloten om iets te organiseren ten voordele van mensen die minder geluk hebben met de gezondheid.

Voor de 1ste editie in 2017 verkochten zij meer dan 80 liter soep en gebak voor vrouwen die buiten de maatschappij terecht waren gekomen, door dit succes werd besloten om met “Soup & Co” verder te doen, en er een jaarlijks evenement van te maken.

 De 2 de editie van “Soup & Co” dat gepland staat het eerste weekend van februari 2018 zullen zij hun opbrengst schenken aan de vzw Houvast, en meer bepaald voor het inrichten van een ziekenhuiskamer, en om te bouwen tot een gezellige ontmoetingsruimte voor de patiënten en familieleden.

Het komt er op neer dat de patiënt en familie in alle rust even zijn ziekte kan vergeten en zich beter te voelen om tegen zijn ziekte te vechten.

De vzw Houvast AZ Maria Halle wil met de ploeg verplegers, diëtisten, psychologen, borstverpleegkundigen, schoonheidsspecialisten niet alleen de best mogelijk medische behandeling aanbieden, “maar waar gekookt wordt moet er geld zijn”, en is deze actie meer dan welkom.

 Daarom afspraak op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 in de Pop Up Store Brusselsesteenweg 7 1500 Halle telkens vanaf 11.00 tot 18.00 uur voor een lekkere hartverwarmende soep, koffie, gebak, wijn, winterbiertje.....

Er is ook de mogelijkheid om soep af te halen en mee te nemen om elders te nuttigen.

Het project Soup & Co mag nu al rekenen op de steun van Ismola, het Pannenkoekenhuis en ‘t Parlement. De vzw Houvast kan men steunen op rekeningnummer BE31 7555 6065 0555.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 18 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 16 jan 2019
Devogeleer Emile | 11 jan 2019
Devogeleer Emile | 10 jan 2019

archief