Glen Lories nieuwe uitbater van Sportcafé De Bres in HALLE

Glen Lories nieuwe uitbater van Sportcafé De Bres in HALLE

Nieuwe_uitbater
Foto Emile Devogeleer
 

 Op 10 januari 2018 is Hallenaar Glen Lories gestart als uitbater van het Sportcafé De Bres in Halle. Voortaan zal het Sportcafé niet enkel ’s avonds, maar ook overdag geopend zijn. Naast een frisse pint of een verkwikkende frisdrank kan ook de kleine honger er gestild worden.

De keuken- en zaalinfrastructuur van het Sportcafé blijft beschikbaar voor verenigingen of organisaties die er activiteiten of vergaderingen plannen.

Ook het café zelf kan naast de individuele klant ook  kleinere of grotere groepen ontvangen of ontspanningsmogelijkheden bieden.

Wie Glen en zijn nieuwe aanpak wil leren kennen kan elke dag terecht in het Sportcafé.

Glen gaat 27 jaar worden en is ongehuwd, hij heeft vroeger altijd gewerkt als verkoper-aankoperHij gaat het sportcafé runnen als zelfstandige uitbater, en er een echt sportcafé van maken waar sociale contacten tussen sportliefhebbers centraal zullen staan, ook zal er regelmatig animatie te beleven vallen.Men zal er kleine restauratie kunnen benuttigen

Het sportcafé zal alle dagen open zijn vanaf 10.00 tot 23.30 uur in de week en in het weekend van 10.00 tot 13/14.00 uur.

 Hij was in november ingesprongen bij de vroegere uitbater, toen Roger Hannon hem heeft aangesproken of hij niet zag zitten om het sportcafé te runnen, waarop hij onmiddellijk ja heeft gezegd

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 09 dec 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 07 dec 2018

archief