FP HALLE-GOOIK klopt nr5 Roselies in eigen huis met 9-0

FP HALLE-GOOIK klopt nr5 Roselies in eigen huis met 9-0

Fp_halle_gooik
EP

F P Halle-Gooik ontving het nummer 5 Roselies voor wat steeds een moeilijke wedstrijd is. Halle-Gooik haalde terug zijn beste futsal boven en Roselies had het moeilijk dit bij te benen. Het bleek uit de uitslag 9 - 0

Bissoni verraste frans nationaal doelman Durot voor de 1-0 en bij de 2-0 ging 4x vlot eentijdsfutsal vooraf. Leo zorgde voor de 4-0 ruststand na twee heerlijke acties, eerst eentje van Bissoni, gevolgd door een onnavolgbare assist van Omar Rahou. Na de rust kregen we eenzelfde scenario.

Bissoni zorgde voor de 5-0 op een corner, Grello met een afstandsschot voor 6-0. Rahou kreeg van Grello de 7-0 aangeboden en uitblinker Leo speelde iedereen op een hoopje bij de 8-0. Op de buzzer pikte Leitao ook nog zijn doelpuntje mee.

Door het gelijke spel van Hasselt neemt Halle-Gooik verder afstand in de rangschikking. Het heeft nu 8 punten voorsprong op Hasselt dat wel een wedstrijd te goed heeft en 12 op Antwerpen dat nog 2 wedstrijden te goed heeft.

Volgende week trekt FP Halle-Gooik naar Proost Lierse.

Op 24 Januari wordt de kwartfinale beker van België gespeeld in Hasselt.  Supportersclub Blue Leopards legt een bus in voor deze verplaatsing.  Inschrijven kan via de website . http://www.futsalprojecthallegooik.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2018
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 18 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 16 jan 2019
Devogeleer Emile | 11 jan 2019
Devogeleer Emile | 10 jan 2019

archief