HALLE - Nieuwjaarsconcert

C21

HALLE - Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert
EP

 De derde vrijdag van januari trakteert de academie reeds vele jaren het grote publiek op een spetterend nieuwjaarsconcert. In 2018 is dit niet anders. Op vrijdag 19 januari 2018 om 19u30 is iedereen van harte welkom in de grote zaal van CC ’t Vondel om er te genieten van een wervelend optreden gebracht door de leerlingen uit de afdelingen muziek, woord en dans.

De editie van 2018 belooft weer iets speciaals te worden. De lijn van de voorbije twee jaren waarbij de verschillende afdelingen door, en zelfs met elkaar optreden, wordt nog sterker doorgetrokken. Voor het eerst wordt ook rond een gemeenschappelijk thema gewerkt. De keuze viel hierbij op: ‘Een nacht in het museum’. Kom naar het nieuwjaarsconcert. Droom weg en laat je op sleeptouw nemen naar een museum waar de nachtploeg aan de slag gaat, ontdek hoe beelden tot leven komen of zit op het puntje van je stoel wanneer dieven het museum proberen binnen te dringen.

De apotheose is een grootse finale waaraan meer dan 200 leerlingen zullen deelnemen. Tijdens de pauze en na het concert is er gelegenheid om wat bij te praten en kan u devriendenkring een duwtje in de rug geven.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2018
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief