HALLE - Dag van de academies

C21

HALLE - Dag van de academies

Dag_van_dee_academies
EP

 Zaterdag 3 februari wordt in heel Vlaanderen de Dag van de Academies georganiseerd. Voor deze gelegenheid slaan de Servaisacademie en academie De Meiboom de handen in elkaar en plaatsen ze het  stedelijk kunstonderwijs op een originele manier voor het voetlicht.

Aftrap wordt reeds gegeven op vrijdag 2 februari. Om 19u30 is het verzamelen geblazen in de Paterskerk (Volpestraat 38) voor ‘hARTverwarmend!’. Een uur lang word je ondergedompeld in enkele facetten van wat het kunstonderwijs in onze stad te bieden heeft en wandel je op deze unieke locatie letterlijk tussen de verschillende kunstvormen.

Vergeet niet een warme trui aan te trekken, het aanstekelijk enthousiasme van de academies en een hartig drankje achteraf zorgen voor de rest.

Zaterdag 3 februari kan je in De Meiboom doorlopend terecht voor open ateliers en diverse workshops. Eveneens kan je proeven van wat de wereldkeuken aan lekkers te bieden heeft.

In de Servaisacademie houdt om 10u30 de slagwerkklas een optreden en om 14u00 kan jekomen genieten van een concert verzorgd door de leerlingen gitaar.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2018
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief