VPD uit Lembeek (HALLE) genomineerd om de Truck Safety Award 2018 binnen te halen.

C21

VPD uit Lembeek (HALLE) genomineerd om de Truck Safety Award 2018 binnen te halen.

Vpd
Ingezonden foto

 VPD uit Lembeek (Halle) genomineerd om de Truck Safety Award 2018 binnen te halen. Iets waar ze best trots op zijn als groeiende Halse onderneming.

VPD uit Lembeek (Halle) iq genomineerd om de Truck Safety Award 2018 binnen te halen. Het management team, 13 bedienden, 17 magazijniers en een 50-tal chauffeurs en begeleiders vormen samen de goed draaiende motor van VPD. De core-business van VPD bestaat uit distributie in België en Luxemburg van hoofdzakelijk elektro, bier, installatiemateriaal en meubelen.

Voor één van hun grootste klanten, Ikea, verzorgen ze de leveringen via 2 mans distributie, volgens gevraagde uurblokken en verdiepingen. Tevens beschikken ze over een home delivery service die de installatie van elektro onder handen neemt.

Een aantal klanten kiezen ook voor het volledige logistieke pakket.  Veiligheid en gezondheid zijn een onderdeel van hun bedrijfscultuur? Zij geloven als directie dat de  veiligheid en het welzijn van de medewerkers sterk verbonden is met hun arbeidstevredenheid en hun productiviteit.

Deze nominatie sterkt hen in hun voortdurend streven naar verbetering.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2018
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief