HALLE - Figuranten gezocht voor de Mariaprocessie

C21

HALLE - Figuranten gezocht voor de Mariaprocessie

Mariastoet_1
Archief Felix Merckx
 

 De Mariaprocessie gaat dit jaar in Halle uit op Pinksteren, 20 mei. Men voegt zo opnieuw een volgende editie toe aan de750 jaar oude geschiedenis van de Mariaprocessie. Se organisatotrn eijn op zoek naar figuranten.

De Mariaprocessie is niet alleen een eerbetoon aan Onze-Lieve-Vrouw van Halle; het is bovenal ook een hulde aan het roemrijke verleden van de stad. In het kader van Halle, 750 jaar Mariastad wordt de processie vernieuwd. En daarin is de hoofdrol voor de Hallenaren weg gelegd.

Maak deel uit van de historische evocatie van de Halse geschiedenis! Figureer in de Mariaprocessie en kruip voor één dag in de huid van Olivier van den Tympel, Aleydis en Jan II van Avesnes, Flips Van Kleef, Karel V of één van de vele andere actoren in de vele historische en Mariale taferelen uit het verleden van Halle.

De jubileum-editie 2018 van de Mariaprocessie van Halle kan enkel slagen als ze ook op Uw steun en medewerking kunnen rekenen!

Wie mee wil in de figuratie kan een formulier, te vinden in de basiliek invullen en terug bezorgen aan de verantwoordelijke figuratie via het e-mail adres figuratie@mariaprocessie.be, via de post op het adres Broederschap van O.L.-Vrouw van Halle, Dekenstraat 15, 1500 Halle of geeft het gewoon af in de sacristie van de basiliek te Halle (elke voormiddag open).

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2018
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief