HALLE - Toch nog een paasaffiche

C21

HALLE - Toch nog een paasaffiche

Jan_neef
Foto Felix Merckx
 

 Op vrijdag 2 maart wordt er dan toch nog een nieuwe paasaffiche voorgesteld in Lembeek die de enige Vlaaamse solmdatenommegang op paasmaandag in Lembeek moet aankondigen. Initiatiefnemer Jan Neef dacht er na 30 affiches er mee te stoppen maar de vraag bij de Lembekenaren, was zo groot, zodat hij toestemde.

De voorstelling van de affiche zal niet meer plaats vinden in zaal De Kring maar wel in cadé Mustang waar er ook een tent zal geplaatst wordenJan Jan Jan Neef: “Inderdaad vorig jaar was het de 30ste Paasaffiche op rij die uitkwam ten persoonlijke titel. Maar zou het wel de laatste zijn ????? Maar ja ...wat zou Lembeek zijn zonder zijn jaarlijkse en gegeerde AFFICH ??? Nadien heb ik vanuit de meeste sodatengroepen en vele lembekenaars echt de vraag gekregen er toch mee door te gaan Ik heb er mij toe laten verleiden, ook omdat het me zo nauw aan mijn hart ligt...... Bij 30 jaar blijft er toch iets “plakken”

Het gebeurd wel onder een andere noemer. De koepel Sint-Veroon verdeeld de kosten van de affiche zelf, over de diverse soldatengroepen en kasdragers. De avond zelf heeft plaaats onder de noemer “Bal van de affiche mè veil ambiance”. Toegang 3 euro.

Gezien het succes blijft de basis van de paasaffiche dezelfde, misschien wel een iets andere beeld-keuze,

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2018
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 sep 2024

archief