Sk_2

Sk_3

Sk_4

Sk_5

Na een mooie overwinning tegen Sportkring Sint-Niklaas, zat de thuisploeg S.K Pepingen-Halle dit weekend tegen de nummer vijf in de rangschikking, opnieuw in de hoek waar de klappen vielen, onterecht een verdeling van de punten had een juiste eindstand geweest.

Het was trouwens de thuisploeg die de eerste grote kans kreeg toen Morias De Almeida Dani oog in oog kwam  te staan met de bezoekende doelman Dumesnil Jeremy, deze laatste kon op tijd de bal onderscheppen en hield zijn ploeg van een vroeg doelpunt.

Beide ploegen gingen voor een vroeg doelpunt, en dat kwam er in minuut 32, de 0-1 door Vandermarliere Jonas.

Nog geen drie minuten later verdubbelde Verkindere Ayron de stand, 0-2 op de 35ste minuut. 0-2 was dan ook de ruststand.

Na de pauze knokte de thuisploeg terug, maar benutte niet alle kansen, ofwel juist naast of stond de bezoekende doelman op de juiste plaats.

In minuut 54 kwam er dan toch de aansluitingstreffer door een ver schot van Miceli Damien, 1-2.

S.K Pepingen-Halle kreeg nog een paar mooie kansen maar liet de gelijkmaker aan hun neus voorbijgaan.

Volgende thuiswedstrijd van S.K Pepingen Halle is op 25 februari om 15.00 uur tegen K. FC Sparta Petegem ( de leider in de rangschikking )