HALLE heeft nu ook een “Zoldertheater De Illusie”

HALLE heeft nu ook een “Zoldertheater De Illusie”

Aaaazoldertheater
Foto Bart Devillé
 

 Nieuw in de regio, meer bepaald in Halle(Buizingen) is het Zoldertheater De Illusie, of het eerste permanente close-up goocheltheater der Lage Landen. Zeven doorwinterde goochelaars, van de streek of banden er mee, sloegen de handen in elkaar en stampten een heus theater uit de grond.

Het Zoldertheater De Illusie werd een super gezellige “huiskamerzaal” met 42 comfortanele zitplaatsen in tribuneopstelling, wat zorgt voor knus en van dichtbij genieten van magisch en ander entertainment. Een en ander werd gerealiseerd door een groep vrienden die elkaar de voorbije 15 jaar vonden. Aan de basis ligt in feite Werner Moonens en na een artikel in de pers werd hij aangezocht door meerdere “lot” genoten met dezelfde hobby.

Via hun maandelijkse vergaderingen in “De Herberg” in Buizingen zagen zij er niet alleen een twee zaaltje, maar ook de mogelijkheden er van. Zelf staken zij de handen uit de mouwen en zorgden zij zelf dat het “Zoldertheater De Illusie” er kwam. Dit gezellig theater met  42 plaatsen werd met eigen handen gerealiseerd. En meer en meer vinden ouders en grootouders met kinderen en kleinkinderen hier hun weg naar toe. Dit gaat van zowel goochelshows via kindershows naar poëzie, lezingen, minitoneel, poppenspel, stand-upcomedy, muziekoptredens naar filmvoorstellingen. Voor wie het nog niet zou weten: Het zoldertheater De Illusie  heeft zijn thuis gevonden in(boven) Den Herberg Octaaf de Kerckhove d’Exaerdestraat 16 in Buizingen. Is te volgen op facebook en op www.zoldertheater.be . Voor info of reserveringen, dit kan via 0492/08.79.11 of zondertheaterdeillusie@gmail.com  .  De spits werd alvast afgebeten op 13 februari met een kids magic show. Op 3 maart om 20u kan je er al terecht voor de Legends of Bruges(20u) en zaterdag 24/3 om 20u Magie à La Carte.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 jan 2019
Devogeleer Emile | 21 jan 2019
Devogeleer Emile | 19 jan 2019
Devogeleer Emile | 18 jan 2019
Devogeleer Emile | 16 jan 2019

archief