HALLE – S.K Pepingen Halle verliest met 1-3 van leider K.FC Sparta Petegem

Sk_2

Sk_3

Sk_4

Sk_5

Opnieuw zat S.K Pepingen Halle in de hoek waar de klappen vielen, nochtans was het verschil op hetveld niet zo groot en zat er misschien een puntje in voor de thuisploeg.

Sparta Petegem leidt de competitie met vijf punten voorsprong met een doelsaldo van 49-22, tegenover de thuisploeg die een doelsaldo heeft van 13-44 en op de voorlaatste plaats bengelt.

Beide ploegen begonnen de wedstrijd met hetzelfde doel voor ogen, geen punten laten liggen, en  en het wasSparta Petegem die de score kon openen in minuut 15 via Joye Davy 0-1.

Nog geen drie minuten later kon dezelfde Joye Davy opnieuw raak schieten 0-2 wat meteen de ruststand werd.

Na de rust ging S.K Pepingen Halle op zoek naar de aansluitingstreffer, en die kwam er in minuut 70 via IsmaelBenhamed.

De thuisploeg ging er vanaf dan opnieuw in geloven om toch een puntje af te snoepen van de leider, maar in minuut 88, opnieuw Joye Davy schoot alle hoop op een punt aan flarden, eindstand 1-3.

Volgende thuismatch voor S.K Pepingen Halle vindt plaats zaterdag 10 maart tegen S.K Ronse, niet op Lamme Guiche vanwege het carnaval maar op de terreinen Vroembos in Pepingen.