Workshops Moderne Kalligrafie in BUIZINGEN

C21

Workshops Moderne Kalligrafie in BUIZINGEN

K11aligrafie
Ingezonden foto
 

 Liesbet Merens startte begin 2018 met het geven van workshops moderne kalligrafie in Buizingen. Ze ontdekte moderne kalligrafie voornamelijk op het web en ging thuis aan de slag met pen en inkt. Na heel wat oefenen en veel online materiaal en boeken te raadplegen, is ze klaar om anderen de techniek van moderne kalligrafie aan te leren.

Het oefenen van het moderne kalligrafie alfabet brengt heel wat rust in je hoofd. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om snel je kennis te gebruiken, bijvoorbeeld door een vriend of familielid persoonlijk te verrassen of te steunen met een handgeschreven kaart.

Het aanleren van sierlijke letters gaat gemakkelijk met het juiste materiaal en bijhorende instructies. Liesbet startte in het nieuwe jaar meteen met 2 uitverkochte workshops in januari. Voor de volgende workshops zijn er telkens nog een paar plaatsen en deze zijn gepland op zaterdag 3 maart 2018 (nm) en zondag 8 april 2018 (vm). De workshops gaan door in huiselijke sfeer en in een kleine groep om zo de deelnemers veel persoonlijke begeleiding te bieden. Er wordt van de deelnemers geen voorkennis verwacht.

Daarnaast is er op zondagnamiddag 8 april 2018 ook een eerste ‘Kalligrafie Café’ gepland. Dan geeft Liesbet geen les, maar mag iedereen die wil zijn eigen materiaal van thuis meebrengen om samen te oefenen en elkaar te inspireren. Je kan je hiervoor best inschrijven via de website, want de plaatsen zijn beperkt.

Meer info ivm de workshops en het kalligrafie café op de website van Liesbet Merens Kalligrafie: https://liesbetmerens.be

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2018
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief