HALLE - In pyjama naar school

HALLE - In pyjama naar school

Dsc_0003
Ingezonden foto
 

  Het GO! Technisch Atheneum  deed al voor de derde keer mee aan de Nationale Pyjamadag van Bednet. Het is de bedoeling dat iedereen op die dag in pyjama naar school komt. Zo willen ze kinderen en jongeren die bijvoorbeeld wegens ziekte lange tijd niet naar school kunnen, maar dankzij Bednet toch van thuis uit de lessen kunnen volgen, steunen. Tegelijkertijd was dit weer een mooie gelegenheid om de organisatie nog eens extra onder de aandacht te brengen.

De leerlingenraad zet jaarlijks deze actie op poten en kan daarbij op veel bijval van de directie rekenen. Niet alleen de leerlingen, maar ook de personeelsleden werden opnieuw aangemoedigd om zoveel mogelijk in pyjama naar school te komen. De leerlingenraad organiseerde een groepsfotomoment, een beloningsactie voor de klassen die volledig in pyjama naar school kwamen en een verkiezing van een top 3 van leerkrachten die zich het leukst uitdosten in pyjama-outfit.

Daarnaast verkocht de leerlingenraad dit jaar al voor de tweede keer tomatensoep. Vorig schooljaar werd al één van onze leerlingen door Bednet bijgestaan en ook dit jaar kan een andere leerling rekenen op de hulp van de organisatie. De opbrengst van de soepverkoop zal opnieuw integraal naar Bednet gaan.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2018
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 18 dec 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 dec 2018

archief