HALLE - Shaman Festival stelt nieuwe CD ‘Open’ voor

C21

HALLE - Shaman Festival stelt nieuwe CD ‘Open’ voor

Editiepajot_halle
Ingezonden flyer
 

Zaterdag 24 maart organiseren de mannen van Shaman Festival hun EP release (cd met 5 nummers) in café den Herberg in de Octave de Kerchove d'Exaerdestraat 16 in Buizingen. De CD kreeg de naam ‘OPEN’.  Ze gaan een 10-tal nieuwe nummers spelen en nodigen nog een bevriende band uit spanje uit ‘Arumbo’.

Shaman Festival is een band met een uitgesproken karakter die al ruim een decennium op het podium staat. De band is vooral gekend  om  zijn  feestelijke  uptempo nummers waarbij muziekgenres uit alle uithoeken van de wereld complexloos worden omgezet in een typische en authentieke eigen sound. Zij brengen een boeiend en feestelijk eigen repertoire dat reeds menig publiek in vervoering en aan het dansen bracht. Buikdanseressen en andere podiumacts maken deel uit van de show en zorgen voor een visuele ondersteuning van enkele songs.

Opgegroeid als een activistische punkband is Shaman Festival intussen uitgegroeid tot een strak geolied geheel die een rijke wereldse mix van eigen nummers speelt. Nog steeds geëngageerd verspreiden ze vaak een universele boodschap van hoop en optimisme. Of stellen ze misstanden aan de kaak. Met humor, waar het kan, én met een gezonde dosis (zelf)relativering, waar het moet, zoeken ze in hun nummers mee naar oplossingen om al die zogenaamde waarheden toch in vraag te stellen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief