FP Halle-Gooik wervelt over Squadra Mouscron 15-2

FP Halle-Gooik wervelt over Squadra Mouscron 15-2

Fp_halle_gooik
EP

 FP Halle-Gooik wervelde afgelopen vrijdag over Squadra Mouscron, het legde het tempo van minuut 1 ongelofelijk hoog en liet Moeskroen nooit hopen op meer. Na 8 seconden zorgde Teixeira al voor de 1-0, Leitao en Gonzalo verhoogden meteen tot 3-0.

Dan toverden Grello, De Bail, Leitao en Leo een nummertje ééntijdsfutsal op de mat met de 4-0 tot gevolg. Moeskroen lag nu helemaal tegen de touwen en de thuisploeg duwde door. Bissoni met 2 doelpunten, De Bail, Grello en opnieuw Leo zorgden voor de 10-1 ruststand.

Na de rust kregen we een soortgelijk scenario, Fernandao en Grello verhogen tot 12. Dan tovert Fernandao een magistrale beweging uit zijn lange benen waardoor Nerinckx hoog mag afwerken. Opnieuw Leitao en kapitein Teixeira met een prachtig vluchtschot zorgen voor de 15-2 eindstand. De supporters beleefden een topavond in de Bres. De laatste rechte lijn naar de bekerfinale en playoffs is ingezet.

Vrijdag trekt FP Halle-Gooik naar Jette dat in accuut degradatiegevaar zit. Halle-Gooik heeft nog 4 punten nodig om zeker van de eerste plaats in de reguliere competitie. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2018
Emile Devogeleer
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 16 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 11 jan 2019
Devogeleer Emile | 10 jan 2019
Hugo Devillé | 09 jan 2019

archief