Nationale Applausdag voor fietsers ook opnieuw in HALLE

C21

Nationale Applausdag voor fietsers ook opnieuw in HALLE

Dsc_2459_01__large_
 
Dsc_2455_01__large_
 
Dsc_2462_01__large_
 
Dsc_2471_01__large_
 

Op woensdag 21 maart staan meer dan 100 teams over heel België tijdens de ochtendspits paraat om fietsers te belonen met een applaus. Ook Heilig Hart&College Halle en Fietsersbond Halle deden opnieuw mee. Kinderen en volwassenen die dagelijks of regelmatig de fiets nemen voor woon-werkverkeer, naar school, naar de winkel,... verdienen een bedankje en aanmoediging omdat ze de keuze maken voor het slimste en gezondste vervoermiddel.

De Nationale Applausdag voor fietsers viert dit jaar zijn vijfde verjaardag! Fietsersbond Mechelen en Mechelen Klimaatstad startten deze eenvoudige maar sterke actie, die sedert 2014 in Vlaanderen en Brussel op steeds meer locaties doorgaat. Vorig jaar applaudisseerden 138 teams, dit jaar zijn het er al meer dan 150. De actie ging in Halle net als vorig jaar door in de Parklaan, die intussen omgedoopt werd tot fietsstraat. Een extra reden om te vieren!

De Fietsersbond is een onafhankelijke vereniging die in naam van alle fietsers ijvert voor een fietsvriendelijk Vlaanderen en Brussel: waar fietsen vanzelfsprekend is. We zijn samen met onze lokale afdelingen gesprekspartner van gemeentebesturen, geven advies, voeren acties en verlenen diensten aan overheden (Meetfiets) en bedrijven (Bike to Work). De ervaring van onze meer dan 23.000 leden, de inzet van vijfhonderd vrijwilligers en de kracht van onze organisatie maken van ons dé belangenbehartiger van de fietsers van vandaag en die van morgen. Word lid van de Fietsersbond en steun de enige belangenbehartiger van alle fietsers in Vlaanderen en Brussel http://www.fietsersbond.be/ikwordlid

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief