HALLE - Christophe Severs zocht mee naar de juiste sound voor Annekes single

C21

HALLE - Christophe Severs zocht mee naar de juiste sound voor Annekes single

Annekevh_ishu1600pix_versie2
 

 

Anneke werd vooral bekend door haar rol als secretaresse Shirley in de reeks 'Familie' op VTM, maar dat is niet het enige wat ze op haar palmares heeft staan.

Enkele jaren geleden deed ze mee aan Steracteur Sterartiest, bracht ze dance singles uit, deed gastrollen in allerlei Vlaamse reeksen, sprak stemmetjes in voor tekenfilms, zingt kindercd's in, doet modellenwerk en presenteert regelmatig. Als er maar een podium of een microfoon aan te pas komt.

Al enkele jaren schrijft Anneke songs voor andere artiesten maar deze song stal haar eigen hart. Tijd dus om weer solo te gaan! Samen met Christophe Severs zocht ze de juiste sound, knutselde ze aan de tekst en vond ze de juiste akkoorden. Een 100% eigen product dat ze met trots wil voorstellen.

'De tijd is rijp om mijn eigen ding te doen, ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb, ik ga vol goede moed en postiviteit de toekomst tegemoet! Dat dit met een volledig eigen geschreven song kan, maakt het alleen maar leuker. Mensen die mij boeken kunnen een programma vol ambiance verwachten.

Naast mijn eigen song zal ik vooral Vlaamse kleppers van formaat zingen. Iedereen zal vrolijk naar huis gaan. En ik ook! "zegt Anneke enthousiast. Het repertoire van Anneke van Hooff zal zich vooral richten op Nederlandstalige songs, zowel geschreven als covers. Meer info over Anneke via www.annekevanhooff.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief