HALLE - FP Halle-Gooik wint met 1-7 op Jette

Dsc_5200__large_

FP Halle-Gooik trok naar Jette dat sinds vorige week op een degradatieplaats stond. Een dubbel duel voor Halle-Gooik speler Joaquim Vandenheede wiens vader voorzitter is van Jette & voor Jacky Munaron wiens zoon doelman is van Jette. De wedstrijd was zeer gelijkopgaand in de eerste helft waar beide doelmannen de 0 op het bord hielden. Enkel Gonzalo slaagde erin de 0-1 ruststand op het bord te zetten. Na de rust eenzelfde scenario maar Jette kreunde nu onder de druk en bezweek in 3 minuten. Leo scoorde een zuivere hattrick en de wedstrijd was meteen gespeeld. De Bail zorgde voor de forfaitcijfers. Die andere uitblinker Grello ging op wandel voorbij alles en iedereen en zorgde voor de 0-6. Jette zorgde voor de eerredder maar het laatste woord was voor De Bail met de 1-7!

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Nerinckx, Gonzalo, Teixeira, Malengreaux, Leo, Cordier, De Bail & Grello

Doelpunten: 0-1 Gonzalo, 0-2 Leo, 0-3 Leo, 0-4 Leo, 0-5 De Bail, 0-6 Grello, 1-6 x & 1-7 De Bail