OCMW HALLE opent de deuren

OCMW HALLE opent de deuren

Affiche_opendeur_2018-a4
 

Een unieke kans om kennis te maken met het uitgebreide gamma aan diensten dat het OCMW te bieden heeft aan de inwoners van Halle. Op zondag 22 april kan iedereen terecht op een aantal  locaties waar het OCMW actief is.

Blikvanger is ongetwijfeld het gerenoveerde oud-weeshuis dat nu dienst doet als Sociaal Huis. Naast de specifieke diensten die u er uitgelegd worden is het gebouw zelf al een bezoekje waard gezien zijn architecturale waarde en uitstraling.
Andere locaties die de deuren opengooien zijn: Woonzorgcentrum Zonnig Huis, Assistentiewoningen Van Koekenbeek met Dienstencentrum De Pasja, Assistentiewoningen Ten Hove (wijk Windmoleken), de ontmoetingsruimte Beverberg van Ondersteuningswoningen Nikkenberg/Louis Vanbeverenstraat en Dienstencentrum De Lemoon in Lembeek. In het administratief centrum aan de Auguste Demaeghtlaan gaat een jobdag door en kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar werk bij de Stad of het OCMW of wanneer u als vrijwilliger aan de slag wil.
Er zijn op diverse plaatsen rondleidingen, informatiestanden, eet- en drankgelegenheden en animatie voorzien.
Wenst u vanaf het Sociaal Huis ook de andere locaties te bezoeken? Dat kan met de gratis bus die éénmaal per uur alle locaties aandoet (vertrek voor het administratief centrum).
Praktisch: zondag 22 april 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Afspraak aan het Sociaal Huis, Auguste Demaeghtlaan 30 te Halle of op een van de andere deelnemende locaties.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 21 mei 2019
Devogeleer Emile | 21 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 mei 2019
Devogeleer Emile | 17 mei 2019
Devogeleer Emile | 16 mei 2019
Marc Sluys | 14 mei 2019

archief