OEH organiseert 37ste Hyacintenjogging doorheen het HALLErbos

OEH organiseert 37ste Hyacintenjogging doorheen het HALLErbos

Ed_01
 
Ed_02
 

De masters en recreanten van Koninklijke atletiekclub Olympic Essenbeek Halle ( OEH ) organiseren op zaterdag 21 april hun 37ste Hyacintenjogging doorheen het mooie Hallerbos. De inschrijving heeft plaats in zaal Vergeetmijnietje, Kasteelstraat 124 in Halle.
De jeugdjogging ( 600 m en 1200 m ) start om 14u in het Warandepark. De 14km en 21km starten samen om 14u30 gevolgd door de 7,5km om 15u, dit in de Kasteelstraat ter hoogte van huisnummer 166
Onderweg zijn er verschillende bevoorradingen voorzien. Achteraf ontvangt iedere deelnemer een pakket. De winnaars in elke categorie ontvangen een beker en een mooie prijs.
Na de jogging is er een gratis tombola voorzien met waardevolle prijzen, waaronder o.a. een fiets. De inschrijving bedraagt 7 euro waarvan 1 euro naar “Kom op tegen Kanker” gaat. De kinderen betalen 1 euro.
Door het stijgend succes van onze jogging vragen we aan de deelnemers om zich vooraf te registreren via onze website (www.oeh.be). Dit zorgt op de dag zelf voor een vlottere inschrijving.
Deelnemers kunnen ook dit jaar gratis gebruik maken van de Hyacintenbus. Er is een extra halte voorzien op de Nijvelsesteenweg, op 400 m van de inschrijving. Om de 30 minuten vertrekt de bus aan het station van Halle. Wagens kunnen ook geparkeerd worden op de Welkomstlaan waar eveneens een bushalte is voorzien. In Essenbeek kan er o.a. geparkeerd worden op de carpoolparking en op P1 op de Hoge Bermweg. Voor meer info kan men terecht op de website www.oeh.be of per mail hyacintenjogging@oeh.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2018
Marc Sluys
Foto Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 16 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 11 jan 2019
Devogeleer Emile | 10 jan 2019
Hugo Devillé | 09 jan 2019

archief