Studio MoovZ, nieuwe dansschool in HALLE

Studio MoovZ, nieuwe dansschool in HALLE

Editiepajot_halle_studio_moovz_1
Ingezonden foto / Klinken op de opening van de nieuwe dansschool
 
Editiepajot_halle_studio_moovz_2
Ingezonden foto van de dansers
 
Editiepajot_halle_studio_moovz_3
Ingezonden foto / Concours International de Paris
 

Ben je gepassioneerd door dans en wil je graag plezier beleven tijdens de danslessen? Dan ben je bij Studio MoovZ aan het juiste adres. Clara Debelder en Kelly Verckens zijn al lang goede vriendinnen en allebei gebeten door het dansles geven. De één gebeten door de jazzmicrobes de ander door de balletmicrobes met allebei dezelfde visie over dans: de ideale combinatie.

Clara en Kelly zorgen voor gevarieerde lessen: zowel voor hobby-dansers, als kinderen die graag professioneler aan de slag willen gaan en een intensievere opleiding wensen maar ook voor volwassenen zal er een leuke Fit les zijn. U kan instappen vanaf de leeftijd van 2,5 jaar waar de Inimini’s hun eerste stapjes in de danswereld kunnen zetten.

Zij starten het nieuwe dansjaar op maandag 10 september. Maar in de maanden juli en augustus organiseren zij reeds dansstages waaronder een Summer Workout met bekende namen zoals Anneke Ghysens (So you think you can dance en CompAni-One), Mamadou Tandia (Assistent choreograaf en danser bij The Voice ), Olympe Tits (leerkracht aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen) en Emily Cremers (afgestudeerd aan Codarts Rotterdam en eigen dansschool DEC).

De kinderstages hebben elk een verschillend thema: Circus, turnen, baltechnieken, knutselen en herhalingslessen rekenen/taal. Vrijdagavond zal er een toonmoment zijn voor de ouders.

Dit weekend hadden ze hun eerste wedstrijd, Concours International de Paris. Jone (15) en Nel Van de Velde (13) en Kelly Verckens (19) vielen hier in de prijzen in de pre-pro categorie met een choreografie van Clara Debelder. Jone had de vierde plaats, Nel bronzen medaille, Kelly zilveren medaille en duo Jone en Nel gouden medaille.

En op 12 mei hebben zij hun eerste optreden voor ‘20 jaar MOELPARKEE’ ten voordele van Smile to me en dat in GC De Merselborre te Vlezenbeek, met dank aan Jan Vankeerberghen die hiervan peter is.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan u steeds terecht op de website: www.studiomoovz.be, op de Facebookpagina of  mailto:info@studiomoovz.be

De locatie: Nijvelsesteenweg 370 – 1500 Halle.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2018
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 11 jan 2019
Devogeleer Emile | 10 jan 2019
Hugo Devillé | 09 jan 2019
Devogeleer Emile | 08 jan 2019

archief