HALLE – Vrijwilligers Hyacintenfestival Hallerbos in de bloemetjes gezet.

HALLE – Vrijwilligers Hyacintenfestival Hallerbos in de bloemetjes gezet.

Dsc_5184_01_01__large_
 
Dsc_5190_01__large_
 
Dsc_5168__large_
 
Dsc_5174_01__large_
 
Dsc_5176_01__large_
 

Het Hyacintenfestival Hallerbos beleefde vorig weekend zijn eerste topweekend, en verwacht volgend weekend door het prachtige zomerweer met zuiderse temperaturen opnieuw een massa toeristen in het Hallerbos.

Maar een festival kan niet zonder de vele vrijwilligers en dit is niet anders bij het Hyacintenfestival Hallerbos, ieder weekend en feestdagen offeren 40 tal vrijwilligers hun vrije tijd op om in het Hallerbos de vele nieuwsgierigen bij te staan met raad en kijken erop dat er niet wordt afgeweken van de wandelpaden. Sommige vrijwilligers hebben zelf een plastiek zak bij en ruimen achtergelaten vuil en papiertjes op.

Er gaan zelf geruchten dat het Hyacintenfestival Hallerbos op de derde plaats staat van de mooiste tien plekjes ter wereld om te bezichtigen.

Het agentschap voor Natuur en Bos en de Stad Halle is deze vrijwilligers enorm dankbaar, zij zijn de echte helpers van de toeristen en de hyacinten en daarom werden ze uitgenodigd om hen speciaal te bedanken en hen te verrassen met een lekker aandenken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 19 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 18 mrt 2019
Sam Herremans | 15 mrt 2019

archief