HALLE - Organiseer jij een buurtfeest? Vraag dan een subsidie aan

HALLE - Organiseer jij een buurtfeest? Vraag dan een subsidie aan

Stad_halle

Heb je al lang zin om eens samen met je buren te feesten? Zou jij tijdens de zomer graag een barbecue organiseren in de speelstraat? Of wil je gewoon een gezellig samenzijn organiseren in de wijk? Daar wil het stadsbestuur onder de vorm van een subsidie graag bij helpen! Een sterk sociaal weefsel in de buurten en de straten heeft namelijk een positieve invloed op de leefbaarheid in de stad.

Voor een buurtfeest waar alle buurtbewoners welkom zijn, kan je een aanvraag indienen voor een subsidie van maximaal 150 euro. Hiermee kan een gedeelte van de organisatiekosten worden gedekt. De voorwaarden, de procedure en de nodige formulieren vind je op www.halle.be/toelage-voor-buurtfeesten. Hou er rekening mee dat je aanvraagformulier twee maanden voor je buurtfeest moet ingediend worden.

Om helemaal in orde te zijn met je buurtfeest, is het ook nodig om je evenement te melden. Dit kan door het aanvraagformulier ingevuld terug te bezorgen naar evenementenloket@halle.be. Meer info en de nodige documenten vind je op www.halle.be/vergunningen/evenementenvergunningen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2018
Devogeleer Emile
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 19 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 18 mrt 2019
Sam Herremans | 15 mrt 2019

archief