FP Halle-Gooik start playoffs wervelend met een 1-10 op Moeskroen

Dsc_5200__large_

FP Halle-Gooik trok voor de eerste wedstrijd van de kwartfinale van de playoffs naar Squadra Moeskroen. Moeskroen schakelde in de bekercompetitie nog Antwerpen uit en was dus zeker een te duchten tegenstander.

Halle-Gooik liet het niet aan zijn hart komen en ging meteen furieus van start. Grello eerst nog op de lat maar nadien op aangeven van Leitao meteen de 0-1 op het bord. De twee nul kwam er al snel via Bissoni na een heerlijke pot eentijdsfutsal van Grello, Leitao en Bissoni.

De drie nul was een heerlijke schicht van Gonzalo Galan Carsi. De mooie doelpunten blijven mekaar opvolgen. De Bail in de volley voorbij alles en iedereen in het hoekje. Grello recupereert en bedient Leo die heerlijk klaarlegt voor Leitao en 0-5.De Youngsters pakken veel minuten, Cordier langs de lijn en palklaar voor Nerinckx met de 0-6.Na de rust kregen we hetzelfde spelbeeld. Grello rolt de hele flank op, besluit op de paal en Bissoni werkt in de rebound af. Dan komt het moment van de 16 jarige Wesley Malengreaux. Die scoorde twee keer, eerst op aangeven van Leitao, later op aangeven van Grello. Moeskroen kan milderen tot 1-9 maar het is zoals steeds Leitao die de vliegende doelman van Moeskroen dadelijk afgestraft. FP Halle-Gooik wint zo de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de playoffs. Vrijdag volgt de tweede wedstrijd. Bij winst kwalificeert Halle-Gooik zich ook meteen voor de halve finale van de playoffs.

Doelpunten: 0-1 Grello, 0-2 Bissoni, 0-3 Gonzalo, 0-4 De Bail, 0-5 Leitao, 0-6 Nerinckx, 0-7 Bissoni, 0-8 Malengreaux, 0-9 Malengreaux, 1-9 Benslema & 1-10 Leitao.