HALLE – Wedstrijdbal van burgemeester Dirk Pieters bracht SK Pepingen-Halle geen overwinning

Dsc_5720_01__large_

SK Pepingen-Halle ging met 0-1 de boot in tegen een zwak spelend K.SV Temse. Burgemeester Dirk Pieters schenker van de wedstrijdbal trapte nochtans met volle moed de wedstrijd op gang, en hoopte dat de bal gunstig zou rollen voor de thuisploeg.

S.K Pepingen-Halle tegen K.SV Temse werd een wedstrijd om snel te vergeten. Met weinig doelkansen langs beide zijden, was de motivatie voor beide ploegen weg of was het de warmte die de wedstrijd op een laag niveau hield. Beide ploegen probeerden er het beste van te maken, maar zonder succes. Het was wachten tot de 82ste minuut toen de ingevallen bezoeker Kudimbana Boris de bal voorbij de doelman van SK Pepingen-Halle, Sergei Deweerdt, plaatste: 0-1. SK Pepingen-Halle drukte de laatste 10 minuten de bezoekers tegen hun doel maar zonder succes, opnieuw geen punten voor de thuisploeg. Torhout dat op plaats 14 staat voor SK Pepingen-Halle(15) kon niet profiteren van het puntenverlies van SK Pepingen-Halle en ging zelf de boot in bij RC Gent met 3-1.

Volgende zondag speelt SK Pepingen-Halle op het veld van Torhout, de clash voor het behoud in 2de  mateur, Torhout ( 26 punten ) staat maar een punt voor SK Pepingen-Halle ( 25 punten ).