De Sint-Martinusfanfare uit Halle concerteert op vrijdag 27 april om 20u in cc ’t Vondel met niemand minder dan Jelle Cleymans.

C21

De Sint-Martinusfanfare uit Halle concerteert op vrijdag 27 april om 20u in cc ’t Vondel met niemand minder dan Jelle Cleymans.

Cleymans_1__large_
 
Cleymans_2
 
Cleymans_3
 

Elk jaar is de Sint-Martinusfanfare met haar orkest in april op post voor een ontspannend en muzikaal uitdagend concert in cc ’t Vondel. Na vorig jaar Sabien Tiels te gast gehad te hebben, werd deze keer gekozen voor een échte grote naam: Jelle Cleymans.

 

Deze veelzijdige zanger en acteur kennen we van Ketnet, Spring en een rol in de soapserie ‘Thuis’, maar hij schuwt ook het grotere musicalwerk niet. Zo was hij te zien in Kuifje – De Zonnetempel, ’40-’45 - een Studio 100-productie en is hij momenteel te zien in “Zoo of Life”, het musicalspektakel van en in de Antwerpse Zoo ter gelegenheid van hun 175e verjaardag.

 

Jelle Cleymans brengt samen met het fanfareorkest een aantal eigen nummers, aangevuld met een paar bekende covers. Dat het een leuke en ontspannende muzikale avond wordt, staat buiten kijf.

 

De spits van het concert wordt afgebeten door de jeugd van de vereniging, waarmee wordt bewezen dat er letterlijk muziek zit in de toekomst. Daarna is het fanfareorkest aan de beurt. Zij brengen al of niet bekende muziek, maar met oog voor muzikale smaak, waarbij het publiek rustig in de zeteltjes van het Vondel achterover kan leunen. De muzikale leiding van de avond is in handen van dirigent Dominic Reynders, gastvrouw is Goedele Van Ruysevelt.

 

Kaartjes zijn te bekomen via sintmartinusfanfare@hotmail.com, de Facebookpagina van het orkest en Kaffée De Sleutel. Een kaartje kost €15 in voorverkoop.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2018
Devogeleer Emile
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief