HALLE - wOnderDeTafel.be bereidt zich voor op 9 juni

C21

HALLE - wOnderDeTafel.be bereidt zich voor op 9 juni

Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / De helden die wOnderDeTafel.be organiseren
 
Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / Wim en Griet overlopen het programma
 
Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef / Met live muziek op het feestelijk info-moment
 

wOnderDeTafel.be organiseerde afgelopen maandag een feestelijk info-moment voor hun vrijwilligers en de pers. Immers, op zaterdag 9 juni vindt de tweede editie van dit bijzondere eetfestijn in het bosrijke Kasteelpark van Lembeek plaats. Het verlaten bassin bij het standbeeld van Jezus wordt weer omgetoverd in een ludiek-feeërieke eetzaal waar vanalles boven, onder en tussen de tafels gebeuren zal.

De opbrengst gaat naar de Halse organisatie Wonderwise.org die expressieprogramma’s opzet voor kinderen met traumatische ervaringen in binnen- en buitenland. Hun nieuwste project in Palestina staat dit jaar in de kijker. Hierdoor zijn Midden Oosterse invloeden weer te vinden in het 3-gangenmenu. In de gezinsvriendelijke prijs (€1/leeftijdsjaar met een max. van €15) zijn eten, sfeer, olijke acts en live muziek inbegrepen! Je solidaire dorst kan je democratisch lessen in het uitgebreidere bar-gedeelte met lage tafeltjes of aan de wonderwaterbar.

Kortom, wees erbij op zaterdag 9 juni, vanaf 16u! Volg de pijlen en treedt de wondere wereld binnen. Op http://wonderdetafel.be vind je meer info én kan je ‘laten weten dat je komt’. Reserveren is niet verplicht, maar het helpt de organisatie het aantal eters in te schatten. Bij hevig stormweer verhuist wonderdetafel.be naar het oude Belgacomgebouw (Pand 356) aan de bibliotheek in Halle.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 jul 2021

archief