De mannen van de Ronde Tafel HALLE maken het bont in de Audi garage Don Bosco

De mannen van de Ronde Tafel HALLE maken het bont in de Audi garage Don Bosco

Editiepajot_halle
Ingezonden foto van vorig jaar in de Paterskerk
 

De mannen van de Ronde Tafel van Halle staan aan de vooravond van hun benefiet gala dat dit jaar doorgaat op 19 mei. Zoals de traditie het wil organiseert de Ronde Tafel van Halle een tweejaarlijkse gala-avond ten voordele van hun lokale goede doelen.

Na de meer dan geslaagde edities in ‘t Vondel, het Kasteel van Beersel, de Catala site en de Paterskerk ging men weer op zoek naar een unieke locatie om dit exclusieve event te laten doorgaan. Dit jaar is het de beurt aan de toonzaal van Audi garage Don Bosco, die onder het thema van ‘James Bond’ in een totaal nieuw jasje zal gestoken worden.

De Ronde Tafel kennende, zal weer alles in het werk gesteld worden om ook weer deze locatie om te toveren tot een waar feestpaleis, waar de genodigden kunnen geniet van een receptie, een gastronomisch buffet, lekkere wijnen en een bal met muziek en lichtshow op top niveau.

De opbrengst van het gala gaat integraal naar de sociale werken van de Halse serviceclub. Vorige jaren steunde Ronde Tafel Halle oa. Buurtwerk Halle, Smile To me, Centrum Ambulante Revalidatie en FriS. We kiezen bewust voor lokale projecten, zodat we naast onze financiële bijdrage ook een persoonlijke band kunnen aangaan met deze mensen en hun verwezenlijkingen kunnen bewonderen.

De laatste plaatsen en sponsortafels kunnen nog geboekt worden via http://www.rt17.be/galabal. Voor de sponsortafels zijn er verschillende formules uitgewerkt zodat bedrijven hun naam via onze promo campagnes in de spotlight kunnen zetten.

Wie de sfeer al wil opsnuiven kan genieten van de after movie van vorige editie in de Paterskerk: https://www.facebook.com/pg/RTgala/videos/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 sep 2019
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019

archief