Lionsclub Kasteel van Gaasbeek brengt de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht naar HALLE

Lionsclub Kasteel van Gaasbeek brengt de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht naar HALLE

400
 

Lions Club Kasteel van Gaasbeek organiseert haar tweede klassiek concert en brengt de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht naar Halle op donderdag 31 mei 2018. Deze filharmonie treedt veel op in het buitenland en uitzonderlijk voor het grote publiek. Dat ze Halle aandoet is een unieke kans voor alle liefhebbers. 

Het concert vindt plaats op donderdag 31 mei 2018 om 20u in de Basiliek te Halle en u wij nodigen u graag uit om hierop aanwezig te zijn.

De Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht werd opgericht in 1946 en staat sinds begin 2010 onder leiding van Commandant Kapelmeester Matty Cilissen.
Dit harmonieorkest van zestig beroepsmuzikanten is een graag geziene gast op internationale taptoes en muziekfestivals. Sinds 1995 dragen de leden van de Koninklijke Muziekkapel, als belangrijk ambassadeur van de Luchtmacht, de Nestel van de Leopoldsorde. De titel 'Koninklijke Muziekkapel' kregen ze van koning Albert II tijdens het jaarlijks feest van de Luchtmacht in 1996.

Twee jaar geleden organiseerde LC Kasteel van Gaasbeek haar eerste klassiek concert in de Basiliek van Halle voor haar 40-jarig bestaan. De Belgische Kamerfilharmonie Casco Phil speelde toen Wolfgang Amadeus Mozart en Felix Mendelssohn. Het initiatief en het programma werden toen zo gewaardeerd dat de Lionsvrienden nu dus een tweede concert organiseren.

Dit concert dat plaatsvindt in het prachtige kader van de Basiliek van Halle op donderdag 31 mei 2018, brengt een publieksvriendelijk programma van anderhalf uur. U krijgt muziek van de geniale Amerikaanse componist, dirigent, pianist en muziekpedagoog Leonard Bernstein (componist van onder meer West Side Story en Wonderful Town ) en een aantal medley's in Glenn Miller stijl. Zeker een aanrader voor muziekliefhebbers van musicals en klassieke orkestcomposities. 

De opbrengst gaat integraal naar de goede doelen die LC Kasteel van Gaasbeek steunt.

Er zijn twee formules beschikbaar:
• Vip (met receptie vooraf om 19u in het oude Postgebouw te Halle en met gereserveerde plaats in de Basiliek voor het concert om 20u ; op de receptie zullen broodjes voorzien zijn): 25€ 
• Standaard (concert om 20u in de Basiliek): 15€ 

Aansluitend aan het concert is er om 21u30 in het oude Postgebouw te Halle nog een receptie waarvan de opbrengst gaat naar de gesteunde sociale doelen. 

Toegangskaarten kunnen aangekocht/besteld worden op de volgende manieren : 

- via de leden van onze Lions Club 
- in de voorverkooppunten : Papierhandel Marcelis (Halle), Apotheek Beaujean (Don Bosco - Halle) en Ford Garage Van Springel (Dworp) 
- via een email naar volgend mailadres : lions.gaasbeek@gmail.com met vermelding van het aantal plaatsen dat u wenst te reserveren, de namen van de personen voor wie plaatsen worden gereserveerd en voor welke formule wordt gekozen (VIP of standaard). 
- via volgende link naar onze site : http://lionsgaasbeek.be/activiteiten/concert.html
Vervolgens klikt u op de knop “Bestel tickets” en kan u ons een mail sturen met vermelding van het aantal plaatsen dat u wenst te reserveren, de namen van de personen voor wie plaatsen worden gereserveerd en voor welke formule wordt gekozen (VIP of standaard). 

Na uw bestelling via de link naar onze site of via rechtstreekse mail op ons mailadres zal u een mail van ons ontvangen met daarin o.a. het rekeningnummer waarop kan betaald worden. De bestelling wordt pas definitief na ontvangst van betaling, betaling die ons om organisatorische redenen dient te bereiken uiterlijk op maandag 28 mei 2018.

- tot slot kan de avond zelf aan de ingang van de Basiliek nog een toegangskaart voor het concert aangekocht worden indien er nog beschikbare plaatsen zijn (aankoop van een VIP- kaart de avond zelf is evenwel niet mogelijk)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 19 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 18 mrt 2019
Sam Herremans | 15 mrt 2019

archief