HALLE - Leden OKRA Buizingen bezoeken WZC Lucie Lambert

HALLE - Leden OKRA Buizingen bezoeken WZC Lucie Lambert

Dsc_0450
 
Dsc_2057-pixmtc3nty3
 
Dsc_2061-pixmtc3ntcx
 
Dsc_2085-pixmtc3ntk0
 

In het kader van hun onderlinge samenwerking en de week van de zorg, bezochten de leden van OKRA-Buizingen het WZC Lucie Lambert en haar bewoners. Tijdens een korte toespraak door de voorzitter van OKRA-Buizingen werd het belangrijke werk van de zorg- en verpleegkundigen benadrukt. Dit personeel verricht echt fantastisch werk. Naar aanleiding van de Week van de Zorg werden alle personeelsleden in het zonnetje gezet door hen te bedanken met een zelfgemaakt hartje. De lovende woorden en de fijne attentie zullen er zeker toe bijdragen dat het WZC-personeel ook in de toekomst vanuit een sterke gedrevenheid en een geweldige inzet ten dienste zal blijven staan van de bewoners. In Lucie Lambert zijn zo’n 90 medewerkers en een aanzienlijk aantal vrijwilligers aan de slag om de residenten een zo kwalitatief hoog mogelijke dienstverlening te verzekeren. Een thuisvervangende situatie wordt zo aangeboden die zou moeten beantwoorden aan de verzuchtingen van de bewoners en hun familie.

 

Na de overhandiging van de zelfgemaakte hartjes speelden de leden van OKRA-Buizingen en de bewoners van het WZC Lucie Lambert, waarvan sommige mekaar al meer dan 60 en 70 jaar kennen en vroeger samen op stap gingen, samen 3 partijtjes Bingo. De winnaars werden bekroond met enkele versnaperingen, waaronder dozen koekjes en potten confituur.

 

Op het laatste van de namiddag werden de leden van OKRA-Buizingen dan ook nog uitgenodigd op een lekker broodjesmaaltijd aangeboden door het animatieteam van het WZC Lucie Lambert.

 

Dit was weeral een geslaagde actie en een leuke namiddag voor alle aanwezigen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2018
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 19 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 18 mrt 2019
Sam Herremans | 15 mrt 2019

archief