HALLE - CC ’t Vondel stelt voor: Seizoen 2018-2019

HALLE - CC ’t Vondel stelt voor: Seizoen 2018-2019

Dsc_9433_01_02__large_
 

Het is zover: de programmatoren van ’t Vondel stellen met veel trots het aanbod voor volgend seizoen voor. Doorheen het programma van volgend seizoen lopen veelkleurige draden omdat het CC een aanbod wil neerzetten waarin het diverse Halse publiek haar gading kan vinden.


Met de lijnen die het CC uitwerpt, wil ze een houvast bieden waar zowel bekende figuren hun pad zullen kruisen, als verrassende ontdekkingen of inspirerende ontmoetingen.


Het dartele lijnenspel op de cover van de brochure die binnenkort verschijnt, symboliseert de verschillende sporen van het programma, sporen die parallel lopen en elkaar ook kruisen. Sporen met artistieke kronkels waar ieder op zijn of haar manier kan aan verder tekenen.

Op de lijn van de avondvoorstellingen staan verbluffende theater-, muziek, dans-, literaire, humor-, filmvoorstellingen gepland die in het CC of op bijzondere locaties in Halle zullen plaatsvinden.
Jong talent, oude bekenden, spraakmakende theatergezelschappen, kortom een scala van talentvolle artiesten die we naar Halle halen, zoals: Studio Orka, Admiral Freebee, Comp. Marius, Scala, Barbara Dex, Henk Rijckaert, een bijzondere hommage aan Lou Reed, Refugees for Refugees, Compagnie Cecilia, Wouter Deprez, Assisen, Guido Belcanto, Lieve Blancquaert, Otto-Jan Ham, Peter Van Den Begin & Jonas Van Geel, en vele anderen.

In het rijke vormingsaanbod ligt dit jaar de klemtoon op creatieve groei en weerbaarheidsontwikkeling, met als dubbele apotheose het nieuwe ME/WE-festival en een 2e editie van LAB Curieus.
Daarnaast werden de Combo’s in het leven geroepen: een nieuwe formule die een concert met een kookworkshop en een voordracht combineert. Deze Combo’s brengen globetrotters dit seizoen o.a. naar de USA, Mongolië, Laos, Kreta, Namibië.
Naast de wekelijkse filmavond in de Raadzaal van het Stadhuis, hebben we aan het einde van de zomer alvast een originele aftrap in petto in openlucht.

Elk seizoen komen er meer dan 8.000 kinderen naar schoolvoorstellingen in het Cultuurcentrum. Onze droom is om op termijn elk kind dat in Halle schoolgaat minstens één maal per jaar te mogen ontvangen met aangepaste voorstellingen. Komend seizoen hebben we alvast deze voorstellingen voor hen in de steigers staan: Radio Oorwoud, Compagnie barbarie, Theater Tieret en Walrus, een workshop met de bekende illustrator Tom Schamp, Nele van den Broeck, Bert Gabriëls, Wim Claeys, Theater deToekomst speelt Romeo en Julia met o.a. Jonas Van Thielen, …Het gedetailleerd programma staat vanaf 17 mei online en intekenen kan vanaf 4 juni-Kleuter- en secundair onderwijs en vanaf 12 juni voor het lager onderwijs.

En na de schoolvoorstellingen hebben we uiteraard ook voorstellingen en workshops waar kinderen individueel, of met hun ouders aan kunnen deelnemen.
Komend seizoen is ’t Vondel ook mee de voortrekker van een nieuw project dat kunst in de openbare ruimte wil brengen. Een uniek opzet is in de maak waar we jonge makers de mogelijkheid willen bieden om lege plekken in de stad op te eisen voor kunstzinnige expressies allerhande.
CC ’t Vondel zet bovendien ook nog haar schouders onder bijzondere projecten zoals het Zennefeest, de Wereldmaand. En als extra uitsmijter voor jong en oud, organiseren we volgend seizoen een heus Circusfestival.
Vanaf zaterdag 19 mei vanaf 10u staat het programma online op www.vondel.be .
Het Halse publiek mag de Seizoensbrochure in haar bus verwachten in de week van 28/05.

De voorverkoop : zal starten op zaterdag 9 juni om 10u. Vanaf dat moment kunnen abonnementen (van 7 voorstellingen of meer) en Vriendenpassen aangekocht worden. Vanaf 13u begint de voorverkoop van losse tickets.
De Vriendenpas is bedacht voor regelmatige bezoekers van het CC, die liever gespreid hun tickets wensen te kopen, en toch van een korting willen genieten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 19 jan 2019
Devogeleer Emile | 18 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 16 jan 2019
Devogeleer Emile | 11 jan 2019

archief