HALLE – “ Ladies Circle Halle” schenkt cheque van 2500 euro aan Handyfriend.

C21

HALLE – “ Ladies Circle Halle” schenkt cheque van 2500 euro aan Handyfriend.

Dsc_9516_01__large_
 

 De dames van “Ladies Circle Halle” lieten nog eens hun hart spreken en schonken een cheque van 2500 euro aan 'Handyfriend'. “Ladies Circle Halle” is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar met het motto “Friendship and Service”, jaarlijks schenken zij hun opbrengst aan goede doelen.

Handyfriend is een recent project opgericht door Marine de Beaudignies, Solange de Theux en Quentin Petit, ondersteund door Ladies Circle Halle, waarvan het doel is om mensen die instaan voor invaliden in contact te brengenmet gekwalificeerde/ervaren mensen “helpers”.

De Ladies Circle van Halle besliste om dit goed doel te steunen met 2500 euro.

De dienst staat in voor:

  • De gezinnen, om in een beperkte periode de juiste”helper” te vinden aan wie zij hun kind een avond of een middag kunnen toevertrouwen.

  • De helpers, om gemakelijk een bezoldigde activiteit in hun interessegebied te vinden.

Dit project is het antwoord op 2 observaties die zijn gemaakt in onze gemeenschap:

  • Gezinnen met een gehandicapt/invalide persoon (volwassen of minderjarig) komen problemen tegen bij het vinden van een vertrouwd persoon die kunnen zorgen voor deze invalide persoon of instituties die deze mensen verwelkomen zijn vaak overbevolkt en kunnen vaak niet aan de eisen voldoen en beantwoorden.

  • Veel studenten/gepensioneerden/werkzoekenden hebben vrije tijd en willen graag een bezoldigde activiteit uitvoeren terwijl ze een sociaal project ondersteunen en eraan deelnemen; de opname van invaliditeit in onze Society.

Hoe werkt het: De families en helpers registreren zich op de website www.handyfriend.be na registratie kunnen de families een verzoek indienen. Het Handyfriend-team stuurt het verzoek door naar de groep helpers en verbindt de families ( al 80 helpers ontmoet door het team en geregistreerd in dit stadium.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2018
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief