FP Halle-Gooik op 1 zege van de landstitel na een 2-4 winst tegen Gelko Hasselt

Dsc_5200__large_

Dankzij deze zege heeft Halle-Gooik vrijdag in de Bres genoeg aan de zege voor de 4e opeenvolgende landstitel! De bres is  al half uitverkocht… wees er snel bij voor tickets!

De eerste wedstrijd van de finale in de playoffs was een zenuwslopend spektakel. Beide ploegen speelden niet hun beste futsal en de nervositeit was duidelijk aanwezig! Man van de wedstrijd werd Fernandao, lang uit met blessureleed maar alom heersend in deze finale. Hij draaide en scoorde voor de 0-1. Halle-Gook vergeet dan enkele wenkende kansen af te maken en Ortiz kapt mooi Dujacquier uit en zorgt voor de 1-1. Nog geen minuut later staat zorgt kapitein Teixeira voor de 1-2 voorsprong. FP Halle-Gooik lijkt dan gelanceerd maar laat zich verrassen net voor rust. Dahbi zorgt voor de 2-2 ruststand. Na de rust krijgen we een evenwichtig beeld beide ploegen kregen halve kansen en de ploeg die eerst scoorde zou de match winnen. Opnieuw was het Fernandao die uit een scherpe hoek afwerkte! Hasselt moest nu wel komen en Fernandao gaf een heerlijke assist voor de 2-4. Daarmee was de wedstrijd ook meteen gespeeld. Hasselt probeerde nog met vliegende doelman maar kreeg geen kansen meer.

Doelpunten: 0-1 Fernandao, 1-1 Ortiz, 1-2 Teixeira, 2-2 Dahbi, 2-3 Fernandao & 2-4 Leo

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Dujacquier, Gonzalo, Teixeira, Fernandao, Leo, Cordier, De Bail, Bissoni & Grello